Zakelijke bijeenkomsten

Wij beschikken over diverse zalen met eigen terras aan het bos aan de achterkant van Brasserie Abdijbos. Onze zalen zijn geschikt voor bijvoorbeeld een 8-uurs vergaderarrangement met lunch en/of diner, tot maximaal 40 personen per zaal (in theater max 80 personen per zaal, netwerkopstelling tot 120 personen per zaal). 

Een 8-uurs vergaderarrangement inclusief onbeperkt koffie/thee, tafelwaters, uitgebreide Abdijlunch en twee lekkernijen verzorgen wij al voor € 50,40 per persoon. 

Voor grotere bedrijfsevenementen en bijeenkomsten van 25 tot 150 personen, bijvoorbeeld in combinatie met ons bosterras of ons La Trappe proeflokaal maken wij graag samen met u een voorstel op maat. 

 

Goed om te weten; Bij Brasserie Abdijbos beschikken we over zes laadpalen voor elektrische auto’s en voldoende gratis parkeergelegenheid voor al uw gasten. 

Coachingsruimte

Onze locatie beschikt over een coachingsruimte met uitzicht over de Kalmthoutse Heide. Deze ruimte is geschikt voor 1-op-1 sessies. Tijdens uw sessie verzorgen wij voor u de koffie en thee. 

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor gezelschappen bij Brasserie Abdijbos? Neem dan gerust contact op met ons op via reserveringen@abdijbos.nl.  

Liever bellen? Onze eventmanager Linsy Verbraak is ook bereikbaar via +31(0)6 50214511!