Zakelijke bijeenkomsten

Onze zalen, allemaal met een eigen terras aan het bos, zijn geschikt voor bijvoorbeeld, trainingen, coachingsessies en vergaderarrangementen met lunch en/of diner. 

In blok of u-vorm hebben wij plaats voor ongeveer 40 personen per zaal. In theater hebben wij plaats voor 80 personen per zaal en in receptieopstelling tot 150 personen per zaal. Ons buitenterrein is zelfs geschikt voor evenementen tot 400 personen!

Een 8-uurs vergaderarrangement inclusief onbeperkt koffie/thee, tafelwaters, uitgebreide Abdijlunch en twee lekkernijen verzorgen wij al voor € 56,00 per persoon. Wilt u aansluitend gezellig blijven dineren in ons La Trappe Spijs- en Taplokaal? Wij serveren u graag een 3-gangen keuzediner voor € 29,50 pp.

Voor bedrijfsevenementen en bijeenkomsten vanaf 40 personen, maken wij graag samen met u een voorstel op maat. 

Goed om te weten; Brasserie Abdijbos is gelegen op De Volksabdij in Ossendrecht, vlakbij Bergen op Zoom en daarmee een centraal gelegen vergaderlocatie tussen Randstad, Zeeland en Antwerpen!

Wij beschikken over meerdere laadpalen en volop gratis parkeergelegenheid! 

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor gezelschappen bij Brasserie Abdijbos? Neem dan gerust contact op met ons op via reserveringen@abdijbos.nl.  

Liever bellen? Onze eventmanager Linsy Verbraak is bereikbaar via +31(0)6 50214511!