WELKOM BIJ DE FAMILIE!

BOVENDONK FAMILIE

Ben je op zoek naar een leuke stageplaats, part- of fulltime baan? Wij beschikken over twee prachtige locaties – leerhotel De Volksabdij & Brasserie Abdijbos in Ossendrecht en Conferentiecentrum en leerhotel Bovendonk in Hoeven. Voor beide locaties zijn we op zoek naar enthousiaste stagiaires en medewerkers die ons in de horeca werkzaamheden willen versterken. Als onze collega kun je altijd rekenen op een team dat klaar staat om jou te helpen en een leuke en leerzame tijd op de werkvloer te bezorgen.

Iedere nieuwe collega verwelkomen we van harte en zorgen we voor een goed inwerkprogramma en de beste begeleiding. Onze managers staan iedere dag klaar voor jou als je vragen hebt. 

Wordt onze collega en bouw met ons een mooi team waar je altijd op kunt rekenen! 

Keuken

Als een keuken medewerker ben je dagelijks bezig met het maken van lekkere lunchgerechten en hapjes voor bij de borrel. Je zorgt altijd voor een mooi gedecoreerd bord met een smakelijke gerecht erop. Natuurlijk horen complimenten van de gasten bij deze functie! 

Afhankelijk van je functie ben je verantwoordelijk voor het goed verloop van keukenwerkzaamheden en het openen en sluiten van de keuken. Daarnaast controleer je dagelijks de voorraad en doe je bestellingen indien nodig. 

Duty Manager

Als Duty Manager heb jij afwisselende werkzaamheden, waardoor elke dag er anders uitziet. Het is jouw verantwoordelijkheid dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Samen met het team zorg je ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd en dat de gasten met een glimlach de deur uit lopen.

Je bent werkzaam op onze locaties op de Volksabdij & Brasserie Abdijbos in Ossendrecht en Conferentiecentrum- en Leerhotel Bovendonk in Hoeven. 

Bediening / Bar

Als medewerker bediening zorg je er voor dat alles bij de gast naar wens is. Door een goede service te verlenen zorg je ervoor dat onze gasten terug zullen komen. Afhankelijk van de dag ben je verantwoordelijk voor het uitlopen van eten en drankjes, opnemen van bestellingen of afrekenen. Natuurlijk horen je mooie glimlach en gezellig gesprek met de gast er altijd bij! 

Achter de bar zorg je dat alle drankjes op tijd worden gemaakt. Je tapt lekkere bieren van La Trappe en bent onze cocktails master! 

VVV Informatiepunt Woensdrecht

VVV Informatiepunt Woensdrecht is op zoek naar een enthousiaste stagiair(e)! Als VVV-medewerker ben je het aanspreekpunt voor de gasten. Je zit achter de Front-Office balie en bent het visitekaartje van Natuurpoort & Leerhotel De Volksabdij. In samenwerking met Fun4Family zorg je voor het ontvangst van fietshuurders. Informeren, adviseren en beantwoorden van vragen over de omgeving is je dagelijkse taak. Daarnaast verkoop je de folders met wandel- en fietsroutes en af en toe ga je zelf wandelen of mountainbiken met je stagebegeleider om de omgeving te verkennen! 

Omdat je steeds bij de ingang aanwezig bent, ben je een echte gastheer van de leerhotel de Volksabdij & Brasserie Abdijbos. Je voert af en toe de receptiewerkzaamheden zoals ontvangen en inchecken van onze hotelgasten, vragen beantwoorden over het hotel en brasserie, verwerken van de reserveringen, telefoons opnemen, enz. 

De leukste stage!

Leerhotel De Volksabdij & Brasserie Abdijbos in Ossendrecht en Conferentiecentrum en Leerhotel Bovendonk in Hoeven zijn erkende leerbedrijven die al jaren lang met praktijkstudenten werken en altijd voor de beste inwerking en begeleiding zorgen. Ervaren managers staan klaar om je te helpen en alle je vragen te beantwoorden. Naast je werkzaamheden op de werkvloer krijg je altijd voldoende tijd om aan je school te werken. Daarnaast krijg je een mooie, bovengemiddelde stagevergoeding! 

Als onze stagiaire kun je intern verblijven in een studeer- en slaapkamer op Bovendonk, inclusief maaltijden! In overleg kun je gebruik maken van de bedrijfsauto om West-Brabant te verkennen of even het thuisfront te bezoeken! Je werkt in een leuk team met andere studenten van je leeftijd en buiten het werk is er tijd voor lekker borrel met je collega’s en af en toe een personeelsfeestje! 

Maak je droomstage waar! Neem contact met ons op! 

“Tijdens mijn stage bij de Volksabdij kreeg ik altijd veel ruimte voor creativiteit en professionele ontwikkeling om met initiatieven te komen. De begeleiders staan altijd klaar voor jou als je vragen hebt of iets niet begrijpt. Met een stage bij de Volksabdij of Bovendonk kun je er zeker van zijn, dat je goed wordt voorbereid voor je toekomstige werk. Je leert heel veel en krijgt voldoende tijd om aan je schoolopdrachten te werken.

Naast de leerzaamheid vond ik het altijd zeer belangrijk dat mijn stageperiode leuk word. Je krijgt intern verblijfsmogelijkheden met maaltijden, en in overleg mag je gebruik maken van de bedrijfsauto. Daarnaast zorgen de managers samen met de rest van het team dat je altijd een leuke tijd hebt tijdens je werk! Af en toe worden de personeelsuitjes georganiseerd, anders is er altijd tijd voor een lekkere borrel met je collega’s! 

Met mijn beleving kan ik gerust zeggen, dat stage bij de Volksabdij een van de beste periodes van je hele opleiding wordt!”

Oliwier Olszewski
VVV Informatiepunt Woensdrecht stagiair

Wat we bieden: 

✓ Intern verblijf met maaltijden 

✓ Bovengemiddelde stagevergoeding 

✓ Goede inwerking 

✓ Ervaren begeleiders 

✓ In overleg gebruik van de bedrijfsauto 

✓ Tijd voor je schoolwerk 

✓ Korte lijnen en informele werksfeer 

✓ Leuke en behulpzame collega’s 

✓ Af en toe een bedrijfsfeestje 

✓ Geen horeca ervaring vereist 

Wie we zoeken: 

✓ Flexibel 

✓ Gastvrij en klantvriendelijk 

✓ Beschikbaar in de avonden en weekenden 

✓ Minimaal 4 dagen per week 

✓ Proactief met hand-on mentaliteit 

✓ Teamspeler 

WERKEN BIJ BOVENDONK

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk is één van de meest bijzondere locaties van West-Brabant. In 2019 en 2020 is Bovendonk verkozen tot “Beste vergaderlocatie van Noord-Brabant” en landelijk bereikte Bovendonk een top-10 notering. Naast conferentiecentrum & hotel is Bovendonk een trouw- en evenementenlocatie, waardoor er veel verschillende soorten activiteiten georganiseerd worden en geen dag hetzelfde is.

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk is een officieel leerbedrijf (SBB), waar je alle kneepjes en facetten van het Hospitality vak in praktijk kunt leren. Naast de voor de hand liggende operationele hospitality stages bieden wij ook internships in (online) marketing, sales, office, HR en Duty Management voor HBO hospitality studenten.

Voor een actueel overzicht van onze stageplaatsen en leerwerkplekken kijk je op Stagemarkt.nl of neem contact op met onze HR- en Office manager, Amanda Reuvers.