Natuurpoort De Volksabdij

Brasserie Abdijbos op Natuurpoort De Volksabdij is één van de toegangspoorten van Grenspark de Kalmthoutse Heide. Goede bereikbaarheid, ruime parkeergelegenheid, een speelweide en natuurlijk het gezellige La Trappe Spijs- & Taplokaal waar je binnen & buiten kunt genieten van verse koffie met gebak, 13 soorten schepijs, Trappistenbier! Al het lekkers uit onze keuken maakt jullie dagje genieten compleet! 

Tip: Bezoek ook meteen Wings over Woensdrecht, het op De Volksabdij gelegen museum over Luchtvaart Erfgoed uit de directe omgeving!

Wandelen

Een wandelwalhalla, anders laat het Grenspark zich niet omschrijven. Het is een officiëel stiltegebied vanwege de rust die er van nature is. ’s Nachts is het er nog echt donker en is de sterrenhemel ronduit prachtig.

Het is dan ook een fantastisch wandelgebied. Met 25 wandelroutes tussen de 1,7 en 24 kilometer komt zowel de beginnende als geoefende wandelaar aan zijn trekken.

Alle wandelroutes vind je op de website van Grenspark de Kalmthoutse Heide

Fietsen

Naast wandelen kan je ook uitstekend fietsen in en rondom de Kalmthoutse Heide. De zogenaamde Poortfietslussen, 4 stuks, verbinden de natuurpoorten, waarvan Abdijbos er één is, met elkaar. 

Alle fietsroutes vind je op de website van Grenspark de Kalmthoutse Heide

Fietsen en MTB’s zijn op onze locatie te huur via Fun4Family

Mountainbiken

Naast asfalt en klinkers kan je ook over de speciale mountainbikeroute de Kalmthoutse Heide ontdekken. Er zijn verschillende korte mountainbikeroutes én de grote verbindingslus. Rijd je ze allemaal, dan kom je aan een mooie 45 kilometer.